Lær deg kjernemodellen!

Kjernemodellen er ein praktisk og effektiv metode for å forenkle, prioritere og få forankring for tiltak i digitale kanaler. På dette kurset lærer du deg alt om metoden direkte fra opphavsmannen. 

NESTE KURS: 17.-19. MARS

Gå til påmelding

Dette er kjernemodellen

Kjernemodellen er ei praktisk og tverrfaglig tilnærming til å lage betre innhald, produkter og tjenester. Metoden er testa og finpussa gjennom eit hundretalls prosjekter de siste 15 åra, og har vist seg å fungere på tvers av bransjer, sektorer og fagområder.

Les meir på kjernemodellen.no

Lær deg heile kjernemodellmetoden

Kurset gir deg alle dei praktiske teknikkane du treng for å få maksimalt utbytte av kjernemodellen. Lær deg å forankre og legge eit godt grunnlag i forkant, å fasilitere eit godt og inkluderande kjerneverksted og å følge opp tiltakene i etterkant.

Modulane i kurset

Kursleder

Kursleder er Are Gjertin Urkegjerde Halland, som er opphavsmann til kjernemodellen. Han har 25 års erfaring med digital kommunikasjon, strategi, design og produktutvikling.

Han var mellom anna  rådgivar i Netlife Design fra 2006 til 2018, der han var med på etablere kjernemodellen som ein hjørnesteinsmetodikk

Etter en kort periode i FINN.no starta han for sjølv som selverklært Kjernekar i 2019, og tilbyr no kurs, foredrag, workshops og uavhengig rådgivning gjennom kjernekaren.no.

Han bloggar også jevnlig på kjernemodellen.no.

Spørsmål og svar

Sagt om kurset

"Utrolig nyttig kurs med masse praktiske eksempler som gjør det enkelt å ta i bruk kjernemodellen med en eneste gang. Gleder meg til å teste det ut på egne prosjekter!"

"Et engasjerende og lærerikt kurs over tre dager der du får dybdeforståelse av kjernemodellen gjennom teori, diskusjoner, eksempler og praktiske øvelser."

"Kjernemodellen bør alle som jobber med digitale utviklingsprosjekter lære seg å praktisere. Et virkelig matnyttig kurs om en resultatfokusert modell"

"Generelt veldig nyttig innføring i Kjernemodellen, som virker som en lettfattelig og brukbar måte å kartlegge både brukerens mål, virksomhetens mål, og hvordan virksomheten kan jobbe metodisk med sine løsninger og aktiviteter for å møte brukerens behov."

"Det at du har klart å digitalisere dette kurset på en så engasjerende og inkluderende måte er mildt sagt imponerende. Jeg likte veldig godt inndelingen av tema. To dager med teori og forberedelser og så en intensiv og mer praktisk avslutning. Funker som bare det!"

"Den lette og uformelle tonen du klarte å holde igjennom tre dager var fantastisk. Selv om det var et digitalt kurs, så klarte du virkelig å komme igjen "PC-skjermen" på en veldig positiv måte og ikke minst å se hver deltager. Passe lange økter, men gode pauser funket også svært bra. Og selvfølgelig var det faglige innholdet helt i verdensklasse."

"Dette var en grundig og god innføring i kjernemodellen fra A-Å. Det er et utrolig praktisk verktøy, og selv om jeg har brukt det i flere år var det veldig nyttig med en skikkelig gjennomgang fra "Mr Kjernekar" Are."

"Med inspirerende metodikk fikk jeg god forståelse av metoden, og jeg føler meg kompetent og motivert til å ta i bruk kjernemodellen og ikke minst fasilitere kjerneverksted i min organisasjon."

"Vil du ha et verktøy for å arbeide godt med innhold, hvor brukerne har hovedrollen, men strategien aldri blir glemt, hvor oppgavene blir konkrete og forslagene varierte, som kan brukes alene og sammen med andre, så er det bare å lære seg kjernemodellen!"

Påmelding til sertifiseringskurs
17.-19. mars

For at vi skal få god tid til å dykke ned i casene til alle deltakarane har eg satt ei grense på 10 deltakarar pr kurs. Hvis det blir fullt så er det først til mølla som gjelder.

Gå til påmelding