Lær deg å bruke  kjernemodellen!

Kjernemodellen er ein praktisk og effektiv metode for å forenkle, forankre og få framdrift i digitale prosjekter. På dette eksklusive kurset lærer du deg alt du treng å vite for å ta metoden i bruk i eigen organisasjon, direkte fra opphavsmannen. 

Meld deg på nyheitsbrevet for å få beskjed om neste kursdato:

Få beskjed om neste kurs

OBS! Maks 10 deltakarar!

Dette er fordi vi setter av god tid til å dykke ned i kvar enkelt deltakar sine konkrete prosjekter og problemstillingar.  Hvis det blir fullt så er det først til mølla som gjelder.

Dette er kjernemodellen

Kjernemodellen er ei praktisk og tverrfaglig tilnærming til å lage betre innhald, produkter og tjenester. Metoden er testa og finpussa gjennom eit hundretalls prosjekter de siste 15 åra, og har vist seg å fungere på tvers av bransjer, sektorer og fagområder.

Les meir på kjernemodellen.no

Modulane i kurset

Kursleder

Kursleder er Are Gjertin Urkegjerde Halland, som også er opphavsmann til kjernemodellen. Han har 25 års erfaring med digital kommunikasjon, strategi, design og produktutvikling.

Han var mellom anna rådgivar i Netlife Design fra 2006 til 2018, der han var med på etablere kjernemodellen som ein hjørnesteinsmetodikk.

Etter en kort periode i FINN.no starta han for sjølv som sjølverklært Kjernekar i 2019, og tilbyr no kurs, foredrag, workshops og uavhengig rådgivning gjennom kjernekaren.no.

Han bloggar også jevnlig på kjernemodellen.no.

Sagt av kursdeltakere

Thomas Gauperaa

Seniorkonsulent,
Egde Consulting

"Et engasjerende og lærerikt kurs over tre dager der du får dybdeforståelse av kjernemodellen gjennom teori, diskusjoner, eksempler og praktiske øvelser."

Trine Smestad

Nettredaktør, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, UiO

"Veldig konkret og nyttig kurs for alle som jobber med innhold på nett, og trenger et verktøy for å prioritere innhold og forankre prosess."

Elisabeth Heidenstrøm

Digital markedsfører,
Northern Beat

"Utrolig nyttig kurs med masse praktiske eksempler som gjør det enkelt å ta i bruk kjernemodellen med en eneste gang. Gleder meg til å teste det ut på egne prosjekter!"

Anders Hakstun

UX- og informasjonsstrateg,
Bouvet

"Jeg anbefaler alle som jobber med nettsider å lære kjernemodellen."

Linn Hustad

Seniordesigner,
Gnist Design

"Kjernemodellen bør alle som jobber med digitale utviklingsprosjekter lære seg å praktisere. Et virkelig matnyttig kurs om en resultatfokusert modell!"

 

Jarle Stokland

Nettredaktør,
NVE

"Utrolig inspirerende å få presentert kjernemodellen og dens muligheter fra selve kilden. Også fint å få tilpassede råd til min organisasjon om hvordan vi kan bruke modellen videre."

Spørsmål og svar

Meld deg på nyheitsbrevet for å få beskjed om når neste kurs blir satt opp

Få beskjed om neste kurs

OBS! Maks 10 deltakarar!
Dette er fordi vi setter av god tid til å dykke ned i kvar enkelt deltakar sine konkrete prosjekter og problemstillingar.  Hvis det blir fullt så er det først til mølla som gjelder.