Boka om kjernemodellen 
kommer i oktober!

Endelig kommer boka om kjernemodellen - den jordnære tilnærmingen til å lage bedre digitale produkter og tjenester.

Kjernemodellen hjelper deg å forenkle, forankre og skape framdrift i prosjektene dine gjennom konkrete framgangsmåter og en praktisk filosofi. 

Metoden har blitt testet ut og finpusset i hundrevis av prosjekter på tvers av bransje, sektorer og landegrenser siden den ble lansert i 2006.

Modellen har vært en viktig del av suksessen til digitalbyrået Netlife Design de siste 15 årene, og brukes av stadig flere bedrifter, byråer og statlige, kommunale og frivillige organisasjoner. 

Forfatterne gir deg forståelsen og verktøyene du trenger for å ta i bruk kjernemodellen for å rydde opp i din egen organisasjon.

Les forordet til boka av Gerry McGovern

Les mer om kjernemodellen på kjernemodellen.no

 

Få beskjed når boka kan forhåndsbestilles

Abonner på nyhetsbrevet, så får du beskjed om når boka blir lagt ut for salg.

Gi meg beskjed

Om forfatterne

Forfatterne har begge 25 års erfaring med digital strategi, kommunikasjon og design. De har vært pionerer innenfor brukerfokusert design og tverrfaglig, innholdsdrevet produktutvikling.

Begge jobbet begge flere år i Netlife, der de var med på å etablere kjernemodellen som en hjørnesteinsmetodikk. 

Mona Sverrbo Halland har bakgrunn fra adferdspsykologi og organisasjonspsykologi, og jobber som tjenestedesigner i NAV. Hun er særlig opptatt av organisatorisk samspill som forutsetning for å levere på strategien i digitale flater. 

Are Gjertin Urkegjerde Halland er opphavsmann til kjernemodellen, og en nestor innenfor fagfelter som brukertesting, informasjonsarkitektur, innholdsstrategi og innholdsdesign. Han leverer uavhengig rådgivining, kurs, foredrag og fasilitering gjennom kjernekaren.no.

Status pr 16. september

Boka blir sendt til trykk i dag! Og den blir griselekker! Abonner på nyhetsbrevet for å få beskjed når den kan bestillast.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyheitsbrev om boka.

Spørsmål og svar